Chec pufos

de JulyCris in Dulciuri, 17 Mai 2014 | 3798 vizualizari

 

Am vrut sa iasa un chec marmorat,dar el n-a vrut. :) Cred ca banuiesc care e cauza,dar nu mai conteaza. A iesit foarte pufos si gustos. reteta am luat-o de la deyutziky,si-i multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 200 gr zahar
  • 1 cana lapte caldut
  • 90 ml ulei
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt.Adaugam oul,zaharul,laptele caldut,uleiul si esenta de vanilie.Mixam bine pana la omogenizare. Impartim compozitia in doua. In cea de-a doua adaugam cacaoa si esenta de rom.Taeptam o tava de chec cu ulei si faina si punem o lingura din compozitia alba,peste ea,una de compozitie cu cacao. rocedam asa,pana terminam toata compozitia. Dam la cuptorul preincalzit t 40 de minute,sau pana trece testul scobitorii.Pudram cu zahar farin.Servim.

TIPS-URI

1

Pt ca comozitia de cacao sa n-o invadeze pe cea de vanilie cum s-a intamplat la mine,recomand ca prima compozitie(cea de vanilie) sa fie mai multa decat cea de cacao.

2

Puneti 2 linguri de compozitie de vanilie,una de cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]