Chec Sylvia

de Angelina_Elena in Prajituri, 14 Iul 2014 | 4525 vizualizari

 

By Ela68! Multumesc, e foarte bun! :*

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 4 linguri ulei
  • zeama de la 2 lamai medii
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Sylvia:

Batem albusurile cu praful de sare si adaugam treptat zaharul.

Continuam sa mixam pana cand zaharul s-a topit.

Adaugam galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de la lamai si continuam sa mixam pana la omogenizare.

Din aceasta compozitie punem 7-8 linguri intr-un bol, adaugam cacaoa, omogenizam si lasam de-o parte.

Adaugam apoi faina peste amestecul alb si amestecam cu o spatula de jos in sus.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt unas cu putin unt si turnam compozitia alba.

In mijloc turnam compozitia de cacao.

Coacem la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana trece testul scobitorii.

Eu l-am scos din forma doar dupa ce s-a racit.

Rece se pudreaza cu zahar apoi se portioneaza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Sylvia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

15.07.2014, 12:19

Am venit sa servesc chec!

Lavinia 1

15.07.2014, 21:14

pufos

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 13:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]