Cheesecake

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 25 Apr 2012 | 3050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cu faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana cu zahar
  • 1 cana apa minerala
  • 500 gr branza de vaci
  • esenta de vanilie
  • 10 gr praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri cacao
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Faina,sarea,zaharul, uleiul, branza de vaci si apa minerala se pun intr-un bol si se mixeaza. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie, cacao  si coaja de lamaie. Compozitia rezultata se pune in 2 tavi  de chec mai mari, tapetate cu hartie de copt.

Se pune in cuptorul preincalzit pentru 40-50 de minute. Verificati cu scobitoarea cand este copt. Scobitoarea trebuie sa iasa uscata din chec cand acesta este copt.

TIPS-URI

1

se serveste la cafea si la ceai

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cheesecake