Cheesecake cu fructe de padure

de sunrisseee in Prajituri, 6 Feb 2013 | 17285 vizualizari

 

O reteta usor de facut si de mare efect!

 

INGREDIENTE

  • 250g branza Philadelphia
  • 1 plic gelatina
  • 200g frisca lichida
  • 200g biscuiti Picnic
  • 100g unt topit
  • 80g zahar
  • 100g fructe de padure
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Se piseaza biscuitii,se adauga untul topit si se amesteca bine pana cand se formeaza un aluat omogen care se pune intr-o tava cu peretii detasabili,presand foarte bine aluatul.

50g de frisca lichida se pune pe foc impreuna cu 80g zahar si se lasa pana da in primul clocot,se adauga pliculetul de gelatina dizolvat in 3-4 linguri de apa rece si se amesteca bine.

Restul de frisca(150g) se bate cu mixerul pana cand se intareste,se adauga apoi branza philadelphia si frisca lichida amestecata cu gelatina.Compozitia obtinuta se adauga peste blatul de biscuiti si se lasa la frigider pentru 2-3ore pana cand se intareste.

Intre timp se pregateste sosul de fructe de padure.Intr-o tigaie se adauga fructele de padure impreuna cu 3-4linguri de zahar si putina zeama de lamaie.Se lasa pe foc pana cand sucul de la fructe se ingroasa.

Cand cheesecake-ul este gata se scoate peretele detasabil al tavii si se toarna deasupra sosul de fructe de padure.ENJOY!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]