Cheesecake cu gorgonzola si nuci

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2014 | 4227 vizualizari

 

Visez bucataria, respir bucataria, mereu in cautare de noi retete, mereu in cautare de noi ingrediente, trebuie sa gust tot, sa miros tot: este oare o obsesie sau o mare iubire?

 

INGREDIENTE

  • 100 g paine biscotata
  • 80 g unt
  • 200 g branza robiola
  • 200 g gorgonzola
  • 80 g nuci
  • 1 si 1/2 foi de gelatina
  • 100 ml lapte.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu gorgonzola si nuci:

Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Punem foile de gelatina in apa rece. Intre timp maruntima bine feliile de paine bisotata si le mixam impreuna cu untul. Punem compozitia obtinuta ca si baza in paharele (cu aceste ingrediente am facut 5  paharele).

Amestecam apoi bine gorgonzola impreuna cu robiola. Scurgem gelatina si o inmuiem cu laptele cald. O incorporam in amestecul de branza. Adaugam si 50 g nuci macinate. Varsam crema obtinuta in paharele.

Nucile ramase le taiem nu foarte marunt, cu cutitul si le folosim pentru a decora cheesecake-urile noastre la pahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu gorgonzola si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv, cu crema de branza