Chefal cu legume

de ANCA in Peste, 15 Mai 2010 | 12295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chefal
  • cartofi
  • mazare
  • morcov
  • ardei gras
  • usturoi verde
  • ceapa
  • vin alb sec
  • suc de rosii
  • cimbru
  • piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal cu legume:

Chefalul l-am taiat bucati, l-am asezat intr-un vas de lut, l-am stropit cu ulei de masline, cimbru, sare piper si putin vin alb sec.

In jurul lui am pus cartofii cubulete, mazarea, morcovul rondele subtiri si putin ardei gras, am turnat sucul de rosii peste ele, am acoperit vasul cu folie de aluminiu si l-am pus la cuptor cam 20 minute.

Spre final, am adaugat usturoi verde tocat si gata!:))

Am folosit vasele de lut, am facut 3 portii, fiecare cu a lui:)

Simplu, rapid si delicios!

TIPS-URI

1

Cartofii si morcovul se taie cuburi mici sau rondele subtiri ca sa se faca mai repede la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de salau in crusta de pesmet cu parmezan