Chefal prajit

de ianculubita in Peste, 15 Apr 2013 | 10449 vizualizari

 

Stiti si voi probabil ca atunci cand prajim un peste congelat,nu mai scapam de miros in bucatarie;va dau un sfat incercat de mine si a dat rezultate.

 

INGREDIENTE

  • 1chefal sau alt peste
  • condimente pentru peste
  • 1capatana de usturoi
  • 1cana cu lapte
  • 4linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1ceasca iaurt
  • cartofi
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal prajit:

Pestele curatat,bine spalat,taiat rondele,condimentat cu sare si condimente pentru peste din belsug,il punem intr-un vas si-l acoperim cu lapte la temperatura camerei;

lasam vasul in bucatarie aproape 1h amestecand din cand in cand;

in acest timp facem mujdeiul;

usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecat cu iaurt;

tot acum prajim si cartofii si-i scoatem pe prosoape de hartie.

Pestele scos din lapte,il trecem prin faina apoi il prajim in ulei

Servim pestele cu cartofi prajiti,mujdei si bineinteles cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

daca nu sunteti presate de timp,pestele poate sta in lapte mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

15.04.2013, 22:24

Sim0na 1

16.04.2013, 10:12

ce-mi mai place pestele prajit..

ianculubita 1

16.04.2013, 14:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou umplut