Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere)

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Mai 2013 | 3763 vizualizari

 

Ce deliciu !!! Si atat de simplu de preparat incat nu-ti vine sa crezi . In zilele calduroase se poate servi dupa ce a fost tinuta la congelator .

 

INGREDIENTE

  • 24 bucatele Miez de lapte branzica calcica
  • 300 gr biscuiti digestivi
  • 50 Gr unt
  • 5 linguri zahar brun
  • 300 Gr branza vaci
  • 3 linguri smantana dulce 32 % grasime
  • 3 zahar vaniliat
  • 250 gr capsuni
  • 1 kiwi mare
  • 1 lamaie- zeama
  • caise confiate
  • fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere):

 Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu untul moale si o lingura de zahar brun .

 Branza de vaci se amesteca cu smantana dulce , restul de zahar , zaharul vaniliat si zeama de lamaie .

 Jumatate din compozitia cu branza se amesteca si se omogenizeaza cu capsuni ( va avea o minunata culoare roz).

 Cealalta compozitie cu branza se va amesteca si omogeniza cu Kiwi( culoarea va fi un asemanatoare cu a fisticului ).

  Intr-o forma de briose puneti in fiecare adancitura cate o forma de hartie pentru briose .

  Impartiti compozitiile in mod egal punand cu o lingura un strat de biscuiti ( tasati bine ),un strat de branza  roz urmat de un strat de branza  fistic .

   Tineti tava  la congelator 30 minute .

    Serviti minunatele  mini -cheseecake decorate cu ,branzica calcica ,, Miez de lapte ''  fulgi de ciocolata si fructe confiate .

  

TIPS-URI

1

Pentru colorarea cremei de branza puteti folosi si alte fructe de sezon .

2

Daca doriti ca acest preparat sa fie mai light , inlocuiti smantana grasa cu iaurt grecesc si reduceti cantitatea de zahar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu crema de capsuni si Miez de lapte