Chiacchiere

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 3354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 50 g zahar
  • 1 pahar vin alb
  • zahar pudra
  • ulei
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiacchiere:

Intr-un vas  adaugam faina,  zaharul, oul , galbenusul  si doua linguri de ulei.

Framantam  bine si trebuie sa rezulte un aluat elastic si lucios.

Lasam la odihna pt 30 min .

Intindem o  foaie   subtire si   formam linii cu instrumentul de taiat pizza cu  dintii zimtati .

Intr-o tigaie cu bordurile inalte adaugam ulei si il lasam sa se incalzeasca bine si apoi scufundam chiacchierele .

Trebuie sa   rezulte niste chiacchiere  rumenite .

Le ornam cu zahar pudra si se pot servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiacchiere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

20.12.2014, 22:17

interesant

jolygina 1

20.12.2014, 22:23

Rocsi 1

20.12.2014, 23:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]