Aluatul l-am "confectionat" la masina. Am pus in cuva masinii ingredientele in ordinea in care le-am scris mai sus si am programat masina pentru aluat. La final am scos aluatul, l-am pus intr-un vas pe care l-am acoperit cu un prosop de bucatarie si l-am lasat la crescut pana ce acesta si-a dublat volumul.
Intre timp facem urmatorul amestec: taiem ceapa marunt, taiem si ardeiul si sunca cubulete. Condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline. Amestecam.
Din aluatul rezultat "confectionam" niste bilute mai mari pe care le lasam la crescut dupa care facem in mijlocul fiecarei bilute o adancitura (eu am folosit o lingura ). Asezam chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In fiecare adancitura punem cate o lingura cu amestecul de mai sus. Batem bine un galbenus cu care ungem chiflele. Presaram cu seminte de susan.
Dam la cuptor si lasam pana cand chiflele sunt bine facute si frumos rumenite. Sunt minunate dimineata alaturi de o cana cu ceai sau cu lapte.