Chifle cu praf de copt

de Bunica in Piine, 5 Apr 2020 | 2678 vizualizari

 

In lipsa de drojdie sunt  foarte bune si cu praf de copt.

 

INGREDIENTE

  • 200 g. faina
  • 3 g. praf de copt
  • 130 g. iaurt
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite ierburi aromatice
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu praf de copt:

Ia un castron/bol pentru framantat.

Pune faina, praful de copt, iaurtul, uleiul, sare, ierburile aromatice si oul.

Amesteca toate ingredientele si framanta bine pentru incorporarea lor.

Aluatul obtinut il imparti in 4 chifle si le framanti putin pentru a le da forma dorita.

Pregatesti o tava ,o tapetezi cu hartie de copt si asezi frumos chiflele.

Le dai la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute.

Cand le scoti le acoperi cu un prosop curat.

Sunt foarte bune!

Noi le-am mancat si a doua zi si au fost bune.Nu stiu sa va zic ce se intampla cu ele dupa 3-4 zile,ca au avut viata scurta:))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu praf de copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle impletite a la Elisa