Chifle cu sunca presata, oua si cascaval

de Moni_alex in Sandvisuri, 20 Feb 2016 | 4450 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle sau mini baghete
  • 2 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • 2 felii de cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu sunca presata, oua si cascaval:

Se taie capacul de la baghete sau chifle cat de sus posibil. 

Se scobeste miezul cat mai mult pentru a avea loc sunca si oul.

Se pune cate o feliuta de sunca presata.

Oul se sparge intr-o ceasca si se toarna cu grija in chifla peste feliuta de sunca.

Se condimenteaza dupa gust iar deasupra se aseaza fasiute de cascaval.

Se pun baghetele sau chiflele in cuptorul preincalzit, la functia grill la 150° pentru 15 minute. Se verifica consistenta oului pe parcurs. Daca doriti ca oul sa fie mai moale, lasati mai putin la cuptor.

Le am servit cu rosii prunisoare, ardei rosu si gulie.

TIPS-URI

1

Am folosit si capacelele la cuptor

2

Peste gulii am pus putin sos de rodii

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu sunca presata, oua si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnati, oua si cascaval