Chifle cu sunca presata, oua si cascaval

de Moni_alex in Sandvisuri, 20 Feb 2016 | 4743 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle sau mini baghete
  • 2 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • 2 felii de cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu sunca presata, oua si cascaval:

Se taie capacul de la baghete sau chifle cat de sus posibil. 

Se scobeste miezul cat mai mult pentru a avea loc sunca si oul.

Se pune cate o feliuta de sunca presata.

Oul se sparge intr-o ceasca si se toarna cu grija in chifla peste feliuta de sunca.

Se condimenteaza dupa gust iar deasupra se aseaza fasiute de cascaval.

Se pun baghetele sau chiflele in cuptorul preincalzit, la functia grill la 150° pentru 15 minute. Se verifica consistenta oului pe parcurs. Daca doriti ca oul sa fie mai moale, lasati mai putin la cuptor.

Le am servit cu rosii prunisoare, ardei rosu si gulie.

TIPS-URI

1

Am folosit si capacelele la cuptor

2

Peste gulii am pus putin sos de rodii

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu sunca presata, oua si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]