Chifltelute in sos

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 3185 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt chiftele:

  • 500 g pasta de mici
  • 100 g orez fiert
  • 1 ou
  • usturoi
  • condimente

pt sos:

  • 2 cepe
  • 1 morocv mai marisor
  • 1 ardei gras
  • ulei pt calit
  • condimente
  • 400 g suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifltelute in sos:

Pasta de mici se amesteca cu orezul, condimentele, oul si usturoiul.

Dupa ce compozita e omogena se fac bile cu mana umeda si se pun la prajit in ulei incins.

Dupa ce se rumenesc se scot pe un servetel..

Pentru sos curatam legumele, le taiem cubulete si le calim in putin ulei.

Punem sucul de rosii si o ceasca de apa ,dupa care lasam sa traga un clocot.

Punem chiftelutele  si acoperim cu un capac si lasam sa fiarba aproximativ 15 minute.

Condimentam dupa gust .

Daca vi separe ca sosul e prea gros mai puteti adauga apa.

Se servesc simple sau cu diferite garnituri :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifltelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ovydiu 1

30.11.2012, 06:53

orez??? sincer nu stiam dar cred ca sunt bune

ovydiu 1

30.11.2012, 06:55

eu folosesc cartof dat pe razatoare

AnyCostescu 1

30.11.2012, 10:21

da ovidiu orez..e o retete de la o prietene din republica moldova...gustul e super te asigur eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate