Chiftele

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 4975 vizualizari

 

Astazi va prezint reteta de chiftele dupa care le prepar eu si dispar rapid din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata de porc
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 2 felii de paine (daca e mare 1)inmuiate in lapte
  • sare,piper
  • 3-4 catei de usturoi

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Curatam cartofii si ii  dam pe razatoarea mica,dupa care ii scurgem si ii  punem peste carne alaturi de painea stoarsa si data pe razatoare,usturoiul pisat,ouale si condimentele.

Amestecam bine si din compozitia obtinuta luam cu lingura,dam prin faina si formam chiftele.

Prajim chiftelele in ulei incins, pe ambele parti.

Scoatem chiftelele hartie de bucatarie sa se scurga uleiul in exces.

Le servim dupa plac...

TIPS-URI

1

puteti adauga in compozitia de chiftele si verdeturi, cum ar fi marar sau patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv din carne tocata