Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 5095 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: chiftele, carne tocata, ou, retete Porc
Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.
Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.
Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
de Rocsi 9
de Bucataras 8
de DinDragostePentruGatit 1
de Lau 9
mamaieelena 1
super
gaby_gabytza 1
foarte bune
abstract01 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:33
de Caty 3
ieri la 11:29
ieri la 09:04
pe 15.08 la 12:51
pe 15.08 la 10:21
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
Caty
deliciousflavours 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!