Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 4806 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: chiftele, carne tocata, ou, retete Porc
Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.
Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.
Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de Bia27 1
de Valclaudia 9
mamaieelena 1
super
gaby_gabytza 1
foarte bune
abstract01 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de RODIMUR 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 21:25
de laura_n 7
ieri la 16:49
ieri la 10:02
pe 17.01 la 16:57
pe 17.01 la 11:04
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
christyansen
MotanLaOale
Panacris
Thalia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
maryleo 1
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!