Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 4872 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: chiftele, carne tocata, ou, retete Porc
Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.
Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.
Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de Bya Ralu 9
de Merisor 9
mamaieelena 1
super
gaby_gabytza 1
foarte bune
abstract01 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 16:13
la 15:45
la 10:02
ieri la 14:52
ieri la 13:28
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
de laura_n 7
Rocsi
- Andreea -
MotanLaOale
vasimur
Silvia74 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!