Chiftele

de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 5095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • 1 ceapa medie
  • 1 felie de franzela
  • 1 ou
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  •  faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.

Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.

Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si aromati, in vas roman