Chiftele cu dovleac si branza

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 4305 vizualizari

 

Si daca tot m-am apucat de chiftele, mi-am zis sa folosesc si dovlecii din frigider, asa ca va mai propun o varianta, de data asta cu dovleci, vinete si branza.

 

INGREDIENTE

  • 200 g vinete
  • 300 g dovlecei
  • 150 g branza (eu am pus cas de oaie si burduf, dar puteti pune ce aveti prin frigider)
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 70 ml lapte
  • usturoi
  • sare, piper alb
  • coriandru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu dovleac si branza:

Am dat pe razatoare branza, dovleceii, vanata si usturoiul. Am batut ouale, am adaugat laptele si faina apoi am omogenizat bine. Am adaugat dovlecii si vanata. La sfarsit am adaugat branza si am potrivit de sare si piper. Am pus cu lingura compozitie in tigaie si am prajit pe ambele parti.   Alaturi am facut un sos simplu din iaurt, smantana, marar verde si usturoi.

TIPS-URI

1

Intotdeuna scot chiftelele pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu dovleac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor