Chiftele de porc cu cartof si susan

de Bya Ralu in Porc, 1 Iun 2016 | 4961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie de paine
  • 1/2 legatura marar
  • sare/piper
  • faina
  • 2-3 linguri de susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu cartof si susan:

Carnea tocata se pune intr-un castron inalt,se adauga condimentele,ceapa tocata marut si usturoiul pisat.

Paine se taie cu un cutit cat mai marunt,la fel si mararul,punem si oul si amestecam ingredientele.

Cartoful se curata de coaja,si se da pe razatoarea mare,se lasa cateva minute dupa care se scurge de zeama si se pune peste carnea tocata.

Se amesteca bine toate ingredientele,se formeaza chiftelele si se pun pe o farfurie.

Intr-o farfurie adanca punem 4-5 linguri de faina,susanul si putin piper si amestecam.

Trecem chiftelele prin faina si punem la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu cartof si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

stiuca 1

04.06.2016, 17:55

Am in casa niste susan ,nu m-ai retin pentru ce l-am luat ,si ave-am de gind sa-l folosec la ceva si cred ca i-a venit rindul ,ocazie cu care o sa incertc reteta prezentata .Pare interesanta si dupa ingrediente nu are ce sa iasa rau .spot la treaba .

Bya Ralu 1

12.06.2016, 10:44

pofta mare!sper sa va placa

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]