Chiftele de porumb

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2011 | 3692 vizualizari

 

by Martha Stewart

 

INGREDIENTE

  • 500 g boabe de porumb (eu am folosit porumb conservat in casa, am primit cateva borcane de la cineva)
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1 si 1/2 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porumb:

Galbenusurile se amesteca cu sarea, zaharul, piperul, porumbul si faina, dupa care se adauga albusurile batute spuma.

Se ia cu lingura din compozitie si se toarna in tigaie, prajindu-se chiftelele pe ambele parti in ulei incins.
Se scot pe servetele care sa absoarba surplusul de ulei.

Foarte bune, nesperat de bune.

TIPS-URI

1

Martha zice ca-s excelente la micul dejun, cu sirop de artar si ceva bacon...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu chiftelute, bacon si ciuperci