Chiftele de pui ca la mama acasa

de RuxyRux in Pui, 9 Noi 2016 | 6996 vizualizari

 

M-am intors in timp putin, la mama si-am fost iar copil! Cand mama facea chiftele stiam cu siguranta de pe holul blocului unde locuiam, numai ale ei aveau mirosul acela extraordinar, ca sa nu mai vorbim de gust! Dar cred ca stim cu totii ca cea mai minunata mancare, unica as putea spune fara sa gresesc, este a mamei!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept si jumatate de pui mare
  • 1 ceapa rosie.
  • 1legatura ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 1 miez de paine neagra
  • o lingura de mustar.
  • Sare si piper dupa gust
  • o lingura ulei.
  • O lingura apa minerala
  • O lingurita bicarbonat
  • O lingura pesmet
  • Faina pentru tavalit chiftelutele
  • Ulei vegetal pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui ca la mama acasa:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, ceapa verde, usturoiul, painea si apoi se amesteca cu restul ingredientelor, se framanta compozitia, se formeaza chiftelele, se trec prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Chiftelele se scot pe servet absorbant si se mananca cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]