Chiftele de pui la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 3423 vizualizari

 

foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui tocat
  • 3 fire de ceapa verde(partea verde)
  • 1 leg marar
  • 1 leg frunze patrunjel
  • 4 frunze de leurda
  • condiment de pui
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se spala frunzele de ceapa verde,leurda,marar si patrunjel si se toaca marunt.Se amesteca carnea tocata de pui cu verdeata tocata si cu 1/4 lgt bicarbonat de sodiu.Se adauga condimentul pentru pui dupa gust si se lasa sa se odihneasca 10 min.Se incalzeste cuptorul,se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se modeleaza chiftelele si se pun in tava pe hartia de copt.Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.Cand sunt gata se scot si se lasa sa se raceasca.

    Se servesc calde sau reci.

TIPS-URI

1

Bicarbonatul de sodiu inlocuieste cu succes oul din compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de porc