Chiftele delicate

de MotanLaOale in , 24 Iun 2018 | 3245 vizualizari

 

Am facut niste chiftele minunate folosind condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 3 felii paine
  • 2 oua
  • Condimente pentru chiftele Delicat
  • Amestec de ierburi si marar Delicat
  • Chili Delicat
  • Piper negru boabe, macinat Delicat
  • sare
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele delicate:

Painea se imoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie.

 Intr-un castron se amesteca carnea, painea cu cele 2 oua.

Se pun condimentele si sare dupa gust si se amesteca bine.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile infainate se formeaza chiftelele mai mici.

Chiftelele se prajesc in ulei incins pe ambele parti la foc potrivit.

Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta.

Chiftelele sunt bune calde sau reci, simple cu mustar, sau cu garnitura si muraturi.

Noi am servit chiftele cu paine calda si castraveti murati de vara.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele delicate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă