Chiftele din carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 2 Sep 2016 | 2705 vizualizari

 

Preferatele mele :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
    • 2 cepe
    • 3-4 cartofi
    • 2 ardei capia
    • 1 lingura de bulion
    • 2-3 catei de usturoi
    • 2 oua
    • sare,piper, ardei boia dulce
    • 150 g faina
    • 1 kg ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Se taie ceapa marunt si se amesteca cu carnea tocata. Se adauaga bulionul, usturoiul dat pe razatoarea mica, ardei boia dulce, sare si piper.

Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea mica, apoi ii strangem bine in maini sa le scurgeam zeama si ii adaugam peste amestecul de carne tocata. Adaugam si ouale si ardeiul kapia tocat cat mai mic, omogenizam bine.

Punem faina intr-o farfurie. Formam chiftele, le dam prin faina si apoi le punem in uleiul incins la prajit.

Le scoatem pe un servet pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cartoful il puteti fierbe inainte si apoi sa il pasati, desi se face perfect si asa crud.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc, la cuptor