Chiftele din carne de vita

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2014 | 7918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita
  • 2 oua
  • 1 chifla mai uscata
  • 2 linguri de pasta de legume
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cartof mare
  • sare, piper, patrunjel verde
  • praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de vita:

- Tocam carnea si o amestecam cu ouale, pasta de legume (eu am facut in casa din  zarzavat maruntit cu robotul , frunze de telina si paturnjel verde , ulei de masline si sare- puteti vedea reteta la categoria sosuri).

- Chifla o inmuiem in apa rece si o stoarcem bine, faramitand-o peste carne. Adaugam sare, piper, patrunjelul verde tocat , razuim cartoful pe razatoarea ff mica, zdrobim cateii de usturoi. Amestecam bine si formam bilute .

- Punem ulei la incins si prajim chiftelele . Le scoatem pe hartie absorbanta si pudram cu putin praf de usturoi cat inca sunt fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele/parjoale