Chiftele din crab / Crab cake

de Catalina L in Peste, 17 Dec 2017 | 4559 vizualizari

 

Aceste chiftele sunt foarte celebre in Statele Unite.
Aproape toata lumea din Maryland sau mai precis din orasul Baltimore se lauda cu reteta transmisa din generatie in generatie, ca fiind cea mai buna si mai adevarata.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/11/chiftele-din-crab-crab-cake.html

 

INGREDIENTE

  • 200 -250 g de carne de crab
  • 1 ou
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingura de mustar de Dijon
  • 100 g de biscuiti sarati aperitiv Tuc
  • 2 linguri de patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 3-4 linguri de pesmet
  • piper
  • 4 linguri ulei (pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din crab / Crab cake:

Rupeti in bucati biscuitii.

 

Intr-un castron amestecati carnea de crab cu maioneza, mustarul, biscuitii, patrunjelul tocat si zeama de lamaie.

Puneti piper si amestecati totul bine.

 Formati chiftele de crab, dati-le prin pesmet.

Incalziti uleiul intr-o tigaie.

 

Prajiti chiftelele de crab cateva minute pe ambele parti.

Serviti-le calde cu salata de cartofi sau cu salata verde si cruditati.

TIPS-URI

1

Pot fi facute mici si servite ca aperitiv sau le puteti face mai mari si le servi la pranz insotite de o salata buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din crab / Crab cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba de mare ca-n reteta daneza