Chiftele din galbiori

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 7668 vizualizari

 

Este o delicatesa din zona Ardealului, se prepara atat toamna cat sunt prospeti cat si iarna congelati.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci galbiori
  • 2 oua
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cu varf de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din galbiori:

Ciupercile le curatam, le fierbem si le lasam sa se raceasca in strecuratoare.

Le dam prin masina de tocat ciupercile si patrunjelul, amestecam cu ouale, condimentele si faina.

Le prajim in ulei fierbinte si le scoatem pe o hartie sa absoarba uleiul.

TIPS-URI

1

Se pot face si in cuptor, insa devit putin uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]