Chiftele din piept de pui

de mihaelaM in Pui, 14 Mai 2011 | 4169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept mare de pui
  • 1ou
  • 3catei de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • busuioc
  • faina(2linguri)
  • pesmet(2linguri)
  • susan
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui:

Dezosam pieptul si-l tocam.

Usturoiul l-am pisat marunt si l-am adaugat peste carne impreuna cu oul,cimbru,piperul,sarea,busuiocul si patrunjelul,am amestecat bine compozitia.

Am amestecat intr-o farfurioara pesmetul,faina si susanul.Am facut bilute din compozitia de carne pe care le-am tavalit prin faina amestecata cu susanul si pesmetul,apoi le-am apasat in maini si le-am pus intr-o tigaie cu ulei bine incins.Le-am intors pe o parte si pe alta pt a se praji dupa care le-am scos pe un prosop de hartie.

   pofta buna! se pot servi calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu exotic de curcan cu ananas