Chiftele din piept de pui

de mihaelaM in Pui, 14 Mai 2011 | 4207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept mare de pui
  • 1ou
  • 3catei de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • busuioc
  • faina(2linguri)
  • pesmet(2linguri)
  • susan
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui:

Dezosam pieptul si-l tocam.

Usturoiul l-am pisat marunt si l-am adaugat peste carne impreuna cu oul,cimbru,piperul,sarea,busuiocul si patrunjelul,am amestecat bine compozitia.

Am amestecat intr-o farfurioara pesmetul,faina si susanul.Am facut bilute din compozitia de carne pe care le-am tavalit prin faina amestecata cu susanul si pesmetul,apoi le-am apasat in maini si le-am pus intr-o tigaie cu ulei bine incins.Le-am intors pe o parte si pe alta pt a se praji dupa care le-am scos pe un prosop de hartie.

   pofta buna! se pot servi calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mihaelaM 1

15.05.2011, 20:22

multumesc mamaie

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 21:03

nu am mai facut demult si chiar ca-mi este pofta................

mihaelaM 1

15.05.2011, 21:35

pai atunci te poftesc la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprika Pui si pilaf de orez cu stafide si coriandru proaspat