Chiftele din piept de pui

de mihaelaM in Pui, 14 Mai 2011 | 3818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept mare de pui
  • 1ou
  • 3catei de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • busuioc
  • faina(2linguri)
  • pesmet(2linguri)
  • susan
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui:

Dezosam pieptul si-l tocam.

Usturoiul l-am pisat marunt si l-am adaugat peste carne impreuna cu oul,cimbru,piperul,sarea,busuiocul si patrunjelul,am amestecat bine compozitia.

Am amestecat intr-o farfurioara pesmetul,faina si susanul.Am facut bilute din compozitia de carne pe care le-am tavalit prin faina amestecata cu susanul si pesmetul,apoi le-am apasat in maini si le-am pus intr-o tigaie cu ulei bine incins.Le-am intors pe o parte si pe alta pt a se praji dupa care le-am scos pe un prosop de hartie.

   pofta buna! se pot servi calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mihaelaM 1

15.05.2011, 20:22

multumesc mamaie

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 21:03

nu am mai facut demult si chiar ca-mi este pofta................

mihaelaM 1

15.05.2011, 21:35

pai atunci te poftesc la masa

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de morcov