Cele mai bune!
Asta este o versiune cu ele prajte in tigaie, dar in cuptor ies si mai gustoase.
Legumele se curata si se dau pe razatoarea mica, patrunjelul il tocam marunt.
Punem peste carne legumele, ouale si condimentele.
Amestecam pana obtinem o pasta omogena, verificam gustul si daca este nevoie mai completam cu ce este nevoie.
In functie de cat de dens este amestecul adaugam si pesmet.
Pregatim o tigaie in care punem ulei. Cand acesta este suficient de incins punem bilute sau chiftelute din amestec.
Le lasam pana sunt rumenite frumos pe ambele parti. Cand sunt gata, le scoatem pe un servetel pentru a fi absorbit uleiul.
1
este de preferat sa nu punem prea multe in acelasi timp pentru a nu fi inghesuite
2
cel mai usor este sa formam toate chiftelutele inainte, lasandu-le pe o folie alimentara
3
sunt tocmai bune pentru a fi servite fie la micul dejun ori cu piure, crema de branza sau in alte combinatii