Chiftele la cuptor

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2012 | 5784 vizualizari

 

De curand am descoperit faptul ca chiftelele la cuptor sunt la fel de delicioase ca cele prajite in ulei! Acum le recomand tuturor gospodinelor!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata (porc, vita, pui sau curcan) 500 g
  • usturoi
  • sare iodata
  • oua
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • cartofi albi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

 Carnea se amesteca cu ouale, sarea, piperul, boiaua de ardei, cartoful curatat de coaja si ras marunt,  pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se formeaza chiftele care se aseaza in tava, tapetata cu foaie de pergament si se coc la cuptor cca. 20 de minute. Se servesc cu piure de cartofi si sos de rosii.

TIPS-URI

1

cartoful se poate inlocui cu paine inmuiata in lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Panacris 1

15.03.2012, 19:39

Multumesc pentru aprecieri!

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:08

Super si eu le fac la cuptor ca nu au asa multa grasime

babi5 1

17.06.2013, 11:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute preparate la cuptor