Chiftele la cuptor cu masline verzi, mozarella si rosii

de Satisfyyourcravings in Vita, 15 Sep 2017 | 3718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 de grame pesmet
  • 80 ml lapte
  • 750 grame carne tocata de vita
  • 90 de grame pesto
  • o mana patrunjel proaspat, tocat
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 grame rosii cherry
  • cateva crengute de oregano sau rozmarin
  • 150 grame masline verzi cu samburi
  • 200 grame bocconcini ( mini mozarella)
  • frunze proaspete de busuioc
  • paine pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor cu masline verzi, mozarella si rosii:

Se amesteca laptele cu pesmetul, apoi se adauga carnea tocata, patrunjelul, pesto, sare si piper si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. 

Se modeleaza chiftelele, aproximativ 40 de grame de compozitie per chiftea.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc chiftelele pe toate partile, cateva minute, pana devin aurii, dar nu sunt gatite complet.

Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, impreuna cu rosiile cherry taiate, oregano/ rozmarin, bocconcini si maslinele. 

Se gatesc 20 de minute, in cuptor, pana cand branza s-a topit si chiftelele sunt gatite. Se decoreaza cu frunze de busuioc si se consuma cu paine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor cu masline verzi, mozarella si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

pe 04.09 la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de manzat la ceaun