Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri

de ionix in Curcan, 13 Mai 2011 | 5330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • frunzele de la 5-6  fire de ceapă verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • jumătate de legătură de pătrunjel
  • jumătate de legătură cu mărar
  • 1 cartof
  • o capă galbenă
  • 1 ou
  • o lingură cu făină
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri:

Se dau pe maşina de tocat următoarele ingrediente: ceapa, mărarul, pătrunjelul, ceapa verde, usturoiul verde, carnea de curcan şi cartoful iar apoi se amestecă bine.

Se separă albuşul de gălbenuş iar albuşul se bate spumă cu un paf de sare. Albuşul bătut, gălbenuşul, făina, sare după gust, piper şi puţin busuioc se pun toate peste amestecul de carne si se amestecă bine.

Se încinge cuptorul iar într-o tavă punem o hârtie de copt pe care o ungem cu ouţin ulei de măsline. Se fac chiftele din amestecul de carne şi se aşează pe tava unsă cu ulei. Se dă la cuptor la foc mediu până când se rumenesc puţin pe o parte iar apoi întoceam pe cealaltă parte şi lăsăm până se rumenesc iar.

Se servesc cu legume de pimăvară.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

14.05.2011, 03:09

Daca nu acum verdeturi mule in papica , atunci cand ?
Daca nu noi , atunci cine ?

LUK 1

15.05.2011, 15:37

excelente

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:09

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]