Chiftele prajite

de Leontina_Costel1970 in Porc, 24 Noi 2018 | 6118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne tocata de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cartofi rasi
  • 2 leg marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina pentru tavalit chiftelele
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele prajite:

Intr-un castron incapator punem carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat si cartofii rasi pe razatoarea mica si storsi de zeama. Omogenizam tot amestecul, adaugam sare si piper dupa gust si la final incorporam cele 3 oua.

Formam chiflele, unele plate, altele rotunde, dupa preferinta. se tavalesc prin faina, se scutura surplusul de faina apoi se pun la prajit in uleiul incins bine, se intorc de pe o parte pe alta, se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]