Chiftele prajite

de Leontina_Costel1970 in Porc, 24 Noi 2018 | 5125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne tocata de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cartofi rasi
  • 2 leg marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina pentru tavalit chiftelele
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele prajite:

Intr-un castron incapator punem carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat si cartofii rasi pe razatoarea mica si storsi de zeama. Omogenizam tot amestecul, adaugam sare si piper dupa gust si la final incorporam cele 3 oua.

Formam chiflele, unele plate, altele rotunde, dupa preferinta. se tavalesc prin faina, se scutura surplusul de faina apoi se pun la prajit in uleiul incins bine, se intorc de pe o parte pe alta, se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc