Chiftele umplute cu mozzarella

de Lau in Porc, 26 Apr 2020 | 2501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc (am folosit pulpa)
  • 300 g carne tocata tocata de pui
  • 2 oua
  • 3 felii de paine inmuiate in lapte si stoarse bine
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru uscat
  • rozamarin uscat
  • patrunjel verde
  • 300 g mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele umplute cu mozzarella:

Intr-un bol mai mare amestecam carnea de porc cu carnea de pui, adaugam condimente dupa gust, ceapa data prin razatoare si stoarsa bine.

Usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt, ouale batute putin,painea si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Dam la rece 30 min dupa care cu mainele umede formam chiftelele.

Fiecare o aplatizam si adaugam cate o bucata de mozzarella si le inchidem bine.

Repetam pana ce terminam, le asezam pe un tocator.

Le prajim in uleiul incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel de bucatarie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (15)

Adi 1

27.04.2020, 20:45

Bune!

Razvan Constantinescu 1

27.04.2020, 22:55

mihaelar63 1

28.04.2020, 00:03

Bune !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]