Chiftelute

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2015 | 6605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc ,
  • 250 g carne de vita ,
  • 2-3 linguri pesmet,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 ou,
  • marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 4 linguri de faina pentru tavalit chiftelele,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem  verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam carnea pana la omogenizare.

Formam bile de carne pe care le aplatizam putin (cu mainile umezite) si le trecem prin faina. Dupa ce uleiul s-a incins se pun la prajit la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]