Chiftelute crocante de peste II

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 8671 vizualizari

 

Foarte foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 650 g peste Crap(curatat de oase,piele)
  • 3 cartofi mai mari, fierti
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 2 oua
  • 5 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 100 g faina
  • ulei pt prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante de peste II:

Este ceva de lucru,dar credeti-ma merita

Se curata pestele de solzi,aripioare,cap; eu am pus crap,

se pune la fiert in apa cu sare 15 minute.Se scoate pestele din apa se pune la scurs si se aleg oasele si pielea.Se toca prin masina  de carne sau cu badidora.

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu  sare.Dupa ce au fiert ,se zdrobesc si se amesteca cu carnea de peste,sare,piper,oua,patrunjel verde, usturoi pisat si pasta de tomate.

Se fac chiftelute mici ,se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Au iesit niste chiftelute grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante de peste II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi