Chiftelute crocante de peste II

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 8910 vizualizari

 

Foarte foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 650 g peste Crap(curatat de oase,piele)
  • 3 cartofi mai mari, fierti
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 2 oua
  • 5 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 100 g faina
  • ulei pt prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante de peste II:

Este ceva de lucru,dar credeti-ma merita

Se curata pestele de solzi,aripioare,cap; eu am pus crap,

se pune la fiert in apa cu sare 15 minute.Se scoate pestele din apa se pune la scurs si se aleg oasele si pielea.Se toca prin masina  de carne sau cu badidora.

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu  sare.Dupa ce au fiert ,se zdrobesc si se amesteca cu carnea de peste,sare,piper,oua,patrunjel verde, usturoi pisat si pasta de tomate.

Se fac chiftelute mici ,se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Au iesit niste chiftelute grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante de peste II" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

18.01.2011, 00:36

multumesc mult de tot

MIUTA 1

18.01.2011, 12:13

Trebuie sa fac si eu,suuuper

Panacris 1

21.08.2012, 18:03

Delicioase! La favorite cu ele!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor pe pat de mamaliguta