Chiftelute cu pesmet

de stefy_a in Porc, 19 Mai 2016 | 6077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame carne tocata (eu folosesc pulpa de porc)
  • un cartof
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • cateva fire de patrunjel verde
  • un morcov
  • un ou
  • 50 g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu pesmet:

Legumele se curata de coaja, se spala si se dau prin masina de tocat carne sau la robot, si se amesteca cu carnea tocata si cu oul

In cazul in care compozitia este prea moale se adauga 2-3 linguri de faina

Se adauga sare si piper si compozitia este gata

Se modeleaza chiftelutele si fiecare se trece prin pesmet

Se pun la prajit in ceaun/tigaie in baie de ulei incins

Cand s-au prajit se scot pe un servetel pentru a absorbi uleiul de la prajit

Se pot servi cu orice fel de garnitura sau se pot folosi pe un platou de aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari