Chiftelute cu surprize

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 5807 vizualizari

 

Mami, dar o surpriza placuta cand ne faci? :))))

 

INGREDIENTE

  • Chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • patrunjel verde
  • Umplutura:
  • 150 g crema de branza Almette
  • porumb
  • sare si piper
  • marar (optional)
  • Pentru finisaj:
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:

Chiftelute:

Cartoful se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se scurge de zeama.

Pieptul de pui se toaca apoi se amesteca cu cartofii, oul, usturoiul si ceapa tocate marunt, verdeata si condimentele.

Umplutura:

Crema de branza se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga boabele de porumb si se omogenizeaza. Daca va place se poate adauga si putin marar tocat marunt.

Cu mainile umede luam cate putina compozitie de chiftelute. Ii dam forma de bila, apoi o aplatizam. Punem in mijloc cate o lingurita de crema de branza, apoi adunam marginile formand o bocceluta. Tavalim prin pesmet din abundenta si ii dam din nou forma de bila, pe care o punem intr-o forma de briosa. Se pot pune si intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]