Chiftelute cu susan la cuptor

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2012 | 4288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc ( vita, pui, peste, etc.)
  • 3 felii franzela
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • verdeata ( marar, patrunjel)
  • sare, piper
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan la cuptor:

  Feliile de franzela se inmoaie in apa si se stoarce, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se  da pe razatoare ( ochiul mic), pisam usturoiul si adaugam la carne. Adaugam oul batut, verdeata tocata, sare si piper dupa gust, apoi amestecam foarte bine. Se formeaza chiftelutele, se dau prin susan, apoi se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins. Simplu si delicios!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

05.05.2012, 12:11

foarte bune

iry-gabriela 1

05.05.2012, 16:03

jolygina 1

06.05.2012, 11:14

da da bune si eu fac sunt asa de consistente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute preparate la cuptor