Chiftelute de cartofi cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 19370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • nucsoara
  • faina ( cateva linguri cat sa se lege compozitia)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu cascaval:

Cartofii se fierb in apa cu sare si putina nucsoara. Dupa ce ai fiert se scurg de apa si se paseaza.

Se adauga ouale si cascavalul ras. Se potriveste gustul de sare si piper. Adaugam si faina, putin cate putin, pana obtinem o compozitie lipicioasa, dar care poate fi modelata.

Fiecare chifteluta se tavaleste prin pesmet, apoi se prajeste in uleiul bine incins, pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu cascaval