Niste chiftele de post gustoase si bune!!!
Ghebele fierte si reci le dam prin masina de tocat carne.
cartofii,ii curatam ii spalam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
painea o inmuiem in putina apa si o dam pe masina de tocat.
ceapa o curatam ,o spalam si o dam tot pe masina de tocat.
usturoiul il curatam,il spalam si il pisam.
mararul si patrunjelul il spalam,indepartam cozile si le tocam marunte.
intr-un bol adaugam toate ingredientele de mai sus maruntite.
condimentam cu sare si piper.
adaugam si faina ca sa aiba cu ce se lega chiftelele.
intr-o tigaie punem ulei la incins.
cand s-a incins ,ne udam mainile cu apa si modelam chifetelele.
le punem la prajit pe ambele parti.
le scoatem pe multe servetele de bucatarie(pentru ca aceste chiftele trag cam mult ulei).
cand le terminam ,le transferam din farfuria in care le-am scos,in alta farfurie tot cu servetele.
pofta buna!