Chiftelute de linte rosie la cuptor

de rivka in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 10691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana plina linte rosie
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti=sambal
  • sare
  • 3 oua
  • 1 cescuta pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • pt coacere hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de linte rosie la cuptor:

Se pune lintea la fiert in apa impreuna cu cartofii curatati si taiati cuburi cca 10-15 minute pana s-a umflat lintea si cartofii sunt fierti. Se scurg de apa ramasa si se lasa la racit.Se amesteca cu batatorul de puree de cartofi impreuna cu cescuta de pesmet, lingurita de pasta de ardei iuti, sare dupa gust,patrunjelul uscat,praful de usturoi, 3 oua. Din acesta compozitie se fac cu ajutorul unei lingurite si a formelor de fursecuri chiftelutele , in tava pe hartia de copt. Se dau la cuptorul incins inainte la 240 grade cca 15 minute pana prin o culoare usor aramie.

Se consuma ca atare sau alaturi de o cana de iaurt. Sun fantastic de bune si sanatoase datorita continutului mare de fibre si proteine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de linte rosie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Teo 1

04.08.2010, 23:04

O gustare de 5 * !

Corinuta 1

05.08.2010, 00:05

ce de stelute!

nadina73 1

05.08.2010, 01:11

e la favo dar de ce nu ai pus mai multe poze super retata ta 5 f mai ai ceva ca ai pus azi nu glumaharnicuta ca o furnicuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]