Chiftelute de peste

de mihaelar63 in Ton, 17 Dec 2012 | 8612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton [ in saramura ]
  • 200 gr hering afumat
  • 200 gr cartofi fiert
  • 100 gr pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita busuioc si maghiran uscat
  • piper cu lamaie
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Tonul se scurge de apa ,legumele se curata , se spala si se toaca .

Amestecati toate ingredientele [mai putin malaiul si uleiul]cu ajutorul robotului

Daca va pare prea moale amestecul mai puneti putin pesmet .

Lasati compozitia 30 min.la odihna in frigider .

Formati bilute din amestec , le dati prin faina de malai si le prajiti in ulei incins

Scoateti cu grija chiftelutele pe hartie absorbanta .

Serviti alaturi de garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu salata de sfecla.

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pestele afumat si tonul in saramura , contin suficienta sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

ANNA_46 1

17.12.2012, 20:26

Gustoase chiftelute

Rocsi 1

17.12.2012, 23:08

Bine arataaaa

jolygina 1

18.12.2012, 10:47

D> super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste