Chiftelute de peste

de ianculubita in Peste, 20 Iul 2014 | 13119 vizualizari

 

Sunt gustoase si le puteti servi in orice moment al zilei

 

INGREDIENTE

  • 500 g merluciu sau alt peste cu oase putine
  • 2 oua
  • 1 lingura branza ricota
  • 5 catei de usturoi(dupa gustul fiecaruia)
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 frunza de dafin
  • 3-4 frunze de salvie
  • boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Fierbem pestele in apa cu sare, dafin, salvie, boabe de piper, 10 minute, apoi strecuram, pestele il dezosam, dupa ce s-a racit bine il punem in blender impreuna cu oua, branza, usturoi, verdeata, sare, piper, rasturnam apoi compozitia intr-un bol, formam chiftelute sau luam din compozitie cu lingura daca este moale, punem in tava pe hartie de copt, picuram pe fiecare ulei de masline si lasam la cuptor 20-30 minute

Le servim calde dar si reci sunt bune cu salata de sezon.

TIPS-URI

1

se poate elimina branza, eu le- am facut pentru Eva dar nici asa nu am avut succes!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]