Chiftelute de primavara

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2013 | 3170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de carne tocata de porc sau amestec
  • 300 g de spanac
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura marar
  • 1 fir de ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • sare,piper,
  • faina ,ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de primavara:

Am curatat spanacul, l-am spalat si l-am pus la oparit in apa cu un praf de sare, apoi l-am scurs bine si l-am tocat. Ceapa, usturoiul si mararul le-am tocat marunt si am amestecat bine toate ingredientele, am potrivit de sare. Cu mana umeda am format chiftelutele, le-am trecut usor prin faina si le-am pus la prajit in ulei incins.

Se servesc calde sau cu sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]