Chiftelute de pui cu sos alb

de madi_marin in Pui, 10 Mar 2010 | 37172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 cana cu lapte
  • faina
  • condimente pentru carnea de pui
  • verdeata
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu sos alb:

Carnea se toaca marunt la robot impreuna cu ceapa , usturoiul si condimentele. Se fac bilute de carne care se dau prin faina si se prajesc un ulei incins. Cand sunt gata se pun pe hartie absorbanta sa se scurga de surplusul de ulei .

Se prepara sosul: se pune faina intr-un vas sa se rumeneasca putin la foc mic, se adauga ulei pana se obtine o compozitie mai tare ca cea de clatite, apoi se adauga laptele caldut si smantana pentru gatit lasata la temperatura camerei,pana se obtine  consistenta dorita a sosului. In sosul gata se pun chiftelutele , se mai lasaputin pe foc si se dau deoparte.

Preparatul se serveste cald, eventual cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

11.03.2010, 00:26

salivez deja, arata ...........bestial ce mai bravo,super ideie

madi_marin 1

11.03.2010, 08:54

e prima oara cand fac sos alb si mi-a placut foarte mult....si vorba Oanei....merge si cu niscai mamaliga si usturoi....bun bun...

ionela2682 1

11.03.2010, 13:17

arata super!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci