Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc

de RuxyRux in Pui, 29 Sep 2015 | 4292 vizualizari

 

O mancare gustoasa, iubita mult la noi in familie!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei palmier
  • sare
  • piper
  • 1 linguri lapte
  • 2 linguri apa minerala
  • 1 ou mare
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 canita de ketchup de casa
  • 3 rosii imense
  • 1 canita de apa
  • busioc uscat
  • busuioc verde proaspat
  • 3 linguri ulei pentru uns tava
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc:

Carnea se spala, se taie si se toaca prin masina, impreuna cu ceapa si usturoiul.

Se adauga, oul, apa, uleiul, laptele, pesmetul, sare si piper dupa gust. Se formeaza chiftelutele.

Se unge tava cu ulei( cele 3 linguri) si se pun chiftelutele. Se coc pana la jumatate la cuptor apoi se pune sosul deasupra si se coc pana sunt gata. Cand mancarea este gata  se pune busuioc verde proaspat tocat din belsug.

Sosul: se razuie rosiile pe razatoare se amesteca cu  ketchup, busuioc uscat, apa, vin, sare piper dupa gust.

De regula garnitura la aceasta mancare este piureul de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

-Licurici- 1

30.09.2015, 08:58

bun, bun, bun

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Licurici

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Anca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parmigiana cu pui