Chiftelute de pui la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 5818 vizualizari

 

le-am facut in special pentru andutu, insa vom manca si noi din ele...iar o sa zica doru ca erau mai bune cele prajite :)) insa trebuie sa manace si din astea ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • nuscoara
  • 2 linguri tocana de lehume
  • miez de paine inmuiat in lapte
  • marar
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Dam cartofii, ceapa si morcovul pe razatoare, usturoiul il pisam.

Amestecam carnea cu legumele date pe razatoare, cu sare, piper, nucsoara, boiaua, tocana de legume, miezul de paine pe care il stoarcem bine, mararul si oul.

Omogenizam bine compozitia.

Cu mainile umede formam bilute pe care le dam prin pesmet.

Ungem o tava cu ulei si vom pune chiftelutele in ea.

dam la cuptorul preincalzit cam 1 ora si ceva, trebuiesc intorse din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)