Chiftelute de pui la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 6169 vizualizari

 

le-am facut in special pentru andutu, insa vom manca si noi din ele...iar o sa zica doru ca erau mai bune cele prajite :)) insa trebuie sa manace si din astea ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • nuscoara
  • 2 linguri tocana de lehume
  • miez de paine inmuiat in lapte
  • marar
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Dam cartofii, ceapa si morcovul pe razatoare, usturoiul il pisam.

Amestecam carnea cu legumele date pe razatoare, cu sare, piper, nucsoara, boiaua, tocana de legume, miezul de paine pe care il stoarcem bine, mararul si oul.

Omogenizam bine compozitia.

Cu mainile umede formam bilute pe care le dam prin pesmet.

Ungem o tava cu ulei si vom pune chiftelutele in ea.

dam la cuptorul preincalzit cam 1 ora si ceva, trebuiesc intorse din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]