Chiftelute din carne de pui

de Bucataras in Pui, 1 Mai 2009 | 6915 vizualizari

 

A doua reteta a Monicai, chiftelute de pui.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • marar
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 4 lingurite pesmet
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de pui:

Se da prin masina de tocat  pieptul de pui, cepele, morocvul. Se toaca marunt verdeata, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se potriveste de sare. Se pune uleiul la incins, iar chiftele se pun la prajit cu ajutorul unei linguri. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]