Chiftelute din ciuperci cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 7623 vizualizari

 

favoritele mele sant ciupercile asa ca nu puteau lipsi si niste chiftelute de ciuperci grozave

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciueprci champinion
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • 3 linguri de pasmet
  • 3-4 linguri de faina alba
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 5-6 dinti de usturoi
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din ciuperci cu cascaval:

Se curata ciupercile si se toaca cu tot cu picioruse

Se amesteca cu pesmetul ,faina ,sare,piper,cascavalul,usturoiul,ouale si patrunjelul verde tocat.

Se formeaza chiftelute se dau prin faina(optional)apoi se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti .

Se servesc cu garnitura de cartofi ,orez,,,,,,,,,,,,,,,sau ca si aperitiv

Noi am servit cu o ganitura mexicana cu orez si legume.

PS:dupa ce le tocati nu le lasati prea mult, se inegresc,eu le-am tocat, am primit un telefon, a trebuit sa plec si le-am pus in frigider cu ou amestecate si s-au cam inegrit putin dar gustul e grozav

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din ciuperci cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

22.07.2010, 17:36

ce buna idee!

nadina73 1

22.07.2010, 20:20

multumesc laly le fac sa se poata inspuira cine vrea dupa ele,si eu ma inspir dupa voi multumesc mult

nadina73 1

22.07.2010, 20:21

mariana cu siguranta iti vor placea,stiu ca esti si tu mare amatoare de ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]