Chiftelute din dovlecei

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2012 | 4782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 3oua
  • 6linguri faina
  • 5catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3linguri patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea mare.Presaram deasupra putina sare si lasam la scurs intr-o sita minim 30minute,dupa care stoarcem bine de zeama ramasa.

Separat,batem ouale cu sare si piper dupa gust.Adaugam dovleceii,usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat marunt si faina.Omogenizam bine compozitia care trebuie sa fie bine legata,dar nu foarte tare(daca mai trebuie mai punem putina faina).

Incingem uleiul si cu o lingura luam din compozitie si punem la prajit pe ambele parti,pana se rumenesc frumos.Scoatem chiftelele pe un servetel care sa absoarba grasimea.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

13.07.2012, 14:56

bune,bune!

alba_zori 1

13.07.2012, 16:44

foarte bune

Sim0na 1

13.07.2012, 21:29

Tare mult imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]