Chiftelute marinate

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2010 | 14780 vizualizari

 

desi omniprezenta:))),n-am poze,n-am chef de scris,postez totusi o reteta ..saraca si asta in fotografii,(nici n-am poza finala:( )dar e buna tare tare
."chiftelute marinate"pentru unii inseamna chiftelutele cu sos ,cu rosii sau pasta de tomate..pentru mine..ceea ce voi posta..
corect chiar nu stiu cum e...

 

INGREDIENTE

  • chiftelute mici,rotunde,preparate dupa reteta care va place cel mai mult(eu le-am facut de porc cu piept de pui,interesant amestec:))
  • maioneza(aprox 6=700gr)
  • 7-8cepe
  • otet
  • zahar
  • sare
  • foi de dafin
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

se taie ceapa julien

intr-o cratita mai mare se pune apa la fiert cu sare,zahar,otet,foi de dafin si piper (nu stiu sa va spun cantitatile..eu o fac mereu dupa gust..un gust dulce acrisor )

cand a dat in clocot se adauga ceapa si se fierbe aprox 15-20min

se scoate la scurs intr-o sita  iar cand s-a racit se amesteca cu maioneza

in boluri se pune un rand de chiftelute(se lasa ceva loc intre ele), unul de maioneza

cam cate doua randuri in fiecare bol

 opriti maioneza pentru decor

e una dintre retetele noastre preferate de sarbatori

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]